Stroe, după şedinţa liderilor PNL: S-a optat, ca decizie politică, pentru OUG pe Codul rutier

Ministerul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marţi, la finalul unei şedinţe a liderilor PNL, că s-a optat, ca decizie politică, pentru promovarea noului Cod rutier prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

430 afișări
Imaginea articolului Stroe, după şedinţa liderilor PNL: S-a optat, ca decizie politică, pentru OUG pe Codul rutier

Stroe, după şedinţa liderilor PNL: S-a optat, ca decizie politică, pentru OUG pe Codul rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

El a menţionat că până miercuri se vor mai opera modificări la proiectul de act normativ.

Potrivit lui Stroe, s-a optat, ca decizie politică, promovarea actului normativ prin ordonanţă de urgenţă.

Ministrul Radu Stroe a declarat că proiectul de ordonanţă de urgenţă va intra pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri.

"Vom lua în considerare amendamentele demne de a fi luat în considerare", a precizat Stroe, în momentul în care a fost întrebat dacă vor mai exista modificări la proiectul privind Codul rutier.

El a fost întrebat de ce s-a optat pentru varianta ordonanţei de urgenţă pentru promovarea modificărilor la Codul rutier. "Asta e decizia politică", a răspuns Stroe.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că dacă ministrul de Interne Radu Stroe va avea până miercuri "o formă agreată" a Codului rutier, atunci acesta va fi adoptat în şedinţa de Guvern, arătând că liberalul are mai multe întâlniri cu grupurile parlamentare pe această temă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici