Stroe: Vremea se va mai încălzi. Când va fi ridicat CODUL GALBEN de ninsori şi vânt puternic

Codul galben de ninsori şi vânt puternic va fi ridicat miercuri seara, iar vremea se va mai încălzi cu câteva grade, a anunţat, în Guvern, ministrul de Interne, Radu Stroe.

1948 afișări
Imaginea articolului Stroe: Vremea se va mai încălzi. Când va fi ridicat CODUL GALBEN de ninsori şi vânt puternic

Stroe: Vremea se va mai încălzi. Când va fi ridicat CODUL GALBEN de ninsori şi vânt puternic (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Deocamdată nu sunt probleme. Deseară se ridică şi codul galben. Vom vedea în următoarele 48 de ore, vremea oricum se va mai încălzi cu câteva grade", a spus ministrul de Interne, Radu Stroe, în şedinţa de guvern.

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori şi vânt puternic, pentru judeţele Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu, până miercuri seara şi au atenţionat că în noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative în toată ţara, iar în estul Transilvaniei va fi ger.

Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol emisă marţi pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi Sibiu a fost ridicată, rămânând sub atenţionare doar judeţele Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu, până miercuri seara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici