Structurile MAI au intervenit la peste 5.500 de evenimente în ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au reţinut 299 de permise, dintre care 109 pentru consum de alcool şi 12 pentru consum de droguri. La rândul lor, pompierii au desfăşurat 1.527 de misiuni pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 148 pentru stingerea de incendii şi 5 pentru descarcerare.

91 afișări
Imaginea articolului Structurile MAI au intervenit la peste 5.500 de evenimente în ultimele 24 de ore

Structurile MAI au intervenit la peste 5.500 de evenimente în ultimele 24 de ore

Structurile operative ale MAI au intervenit în ultimele 24 de ore la 5.532 de evenimente, 3.669 privind ordinea publică, iar 1.863 situaţii de urgenţă, informează MAI.

Poliţiştii rutieri au reţinut 299 de permise, dintre care 109 pentru consum de alcool şi 12 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise. Totodată, au retras 125 de certificate de înmatriculare.

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 905 posibile infracţiuni, iar echipajele de ordine publică au prins în flagrant 146 de persoane care au săvârşit 153 de fapte penale.

Luni s-au dispus măsuri preventive pentru 11 persoane şi au fost depistate alte 14 urmărite naţional sau internaţional.

Pompierii au făcut 68 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, fiind identificate 20 de obiective care funcţionau fără autorizaţie de securitate la incendiu. Au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 1,2 milioane de lei.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, pompierii au desfăşurat 1.527 de misiuni pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 148 pentru stingerea de incendii şi 5 pentru descarcerare. Au fost salvate 12 persoane.

La rândul lor, piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 12 misiuni aero-medicale, fiind salvate 9 persoane.

În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, au intrat în ţară 9.517 de mijloace de transport şi 45.602 de persoane, dintre care 3.499 de cetăţeni ucraineni. Niciun cetăţean ucrainean nu a depus cerere de azil în România în ultimele 24 de ore. De la începerea conflictului din Ucraina, 4.456 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici