Student găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov

Un student de 19 ani a fost găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov, pe corpul său nefiind urme de violenţă, astfel că anchetatorii spun că tânărul a murit, cel mai probabil, în urma unui infarct.

1286 afișări
Imaginea articolului Student găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov

Student găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov

Comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, a declarat, vineri, că un student de la Universitatea "Transilvania" din Braşov a fost găsit mort, joi, în jurul orei 12.00, de un coleg al său.

Tânărul de 19 ani se afla în maşina sa, pe care o parcase pe Colina Universităţii, iar colegul care l-a găsit a anunţat imediat Poliţia şi Ambulanţa prin serviciul de urgenţă 112.

"Nu există urme de violenţă pe corpul lui şi nici alte elemente care să conducă la vreo faptă de natură penală. Cel mai probabil a fost vorba despre un infarct, dar aşteptăm rezultatul necropsiei care va spune cu exactitate cauza decesului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Liviu Naghi.

Tânărul, Şerban M., care era cunoscut ca fiind un băiat foarte cuminte şi cu rezultate bune la şcoală, a terminat anul trecut Colegiul Naţional Unirea şi s-a înscris apoi la o facultate din cadrul Universităţii "Transilvania" din Braşov.

El va fi înmormântat sâmbătă, în judeţul Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici