Student la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen

Un student ieşean, în vârstă de 21 de ani, a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgenţe din municipiu, după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche dispozitivul hands-free pe care şi-l montase pentru a copia la un examen din sesiunea de restanţe.

44 afișări
Imaginea articolului Student la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen

Student la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Studentul s-a dus la un examen restant montându-şi în ureche un dispozitiv hands-free, cu ajutorul căruia a primit informaţiile dictate de către un prieten.

După ce a ieşit din sala de examen, tânărul nu şi-a mai putut scoate dispozitivul din ureche şi a decis să se prezinte la spital pentru a cere ajutorul medicilor.

"Tânărul a rămas cu dispozitivul de audiţie fixat la nivel auricular şi a beneficiat de extragerea corpului metalic străin. Nu au apărut complicaţii, astfel că studentul a putut pleca acasă", a declarat, vineri, presei medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a precizat că, în ultimele zile, de la începerea sesiunii de restanţe, mai mulţi studenţi ieşeni au ajuns la spital, din cauza suprasolicitării.

"Au necesitat îngrijiri medicale, pe fondul oboselii sau al consumului în exces de cafea şi ţigări. Le recomand un regim echilibrat de viaţă pentru a trece cu bine peste perioada dificilă a examenelor", a mai spus medicul Tudor Ciuhodaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici