SUA oferă Ucrainei un milion de gloanţe confiscate de la iranieni

Gloanţele au fost confiscate de americani de la iranieni şi ulterior su fost donate Ucrainei, potrivit Sky News.

123 afișări
Imaginea articolului SUA oferă Ucrainei un milion de gloanţe confiscate de la iranieni

SUA oferă Ucrainei un milion de gloanţe confiscate de la iranieni

Cele 1,1 milioane de gloanţe au fost confiscate de pe o navă care a fost folosită de Corpul Gărzii Revoluţionare Islamice din Iran pentru a-i înarma pe rebelii Houthi în războiul civil din Yemen, care a început în 2014.

Transferurile de arme către grupul din Yemen sunt interzise în baza unei rezoluţii din 2015 a Consiliului de Securitate al ONU, iar gloanţele au fost confiscate în decembrie.

Comandamentul central al SUA, care supraveghează operaţiunile din Orientul Mijlociu, a anunţat că gloanţele iraniene au fost transferate luni în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gloanţe,
iran,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici