Subofiţer de la ISU Cluj, rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat / Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Un subofiţer de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat.

3627 afișări
Imaginea articolului Subofiţer de la ISU Cluj, rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat / Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Subofiţer de la ISU Cluj, rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat pentru MEDIAFAX că un subofiţer al ISU Cluj mergea către maşina sa parcată şi a observat o cutie lângă aceasta.

Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat şi l-a rănit.

”Rănile bărbatului sunt uşoare. Poliţia cercetează cazul”, au spus sursele citate.

Şeful ISU Cluj, Ion Moldovan, a decclarat pentru MEDIAFAX că pompierul este angajat la Cluj de peste zece ani.

”Rănile suferite de pompier sunt uşoare, este la spital, dar e mai mult speriat”, a spus Moldovan.

Potrivit acestuia, accidentul este considerat accident de muncă, astfel că a fost sesizat ITM.

DIICOT preia cazul subofiţerului rănit după ce o cutie a explodat. SRI e solicitat pentru expertiză

DIICOT a preluat cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat, fiind solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii.

Cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat a fost preluat de către DIICOT, însă a fost solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii, informează reprezentanţii celei din urmă instituţii.

Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul subofiţerului de la ISU Cluj, rănit într-o explozie

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor în cazul subofiţerului de la ISU Cluj rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat. Subofiţerul a suferit un traumatism cranio-facial şi este internat la UPU.

Surse medicale au declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, că pacientul va rămâne sub supravegherea medicilor 6 ore.

”Pacientul internat la UPU Cluj este stabil, a suferit un traumatism cranio-facial fără modificări la analiza de Computer Tomograf. Este consultat şi din punct de vedere oftalmologic, urmând să rămână sub supravegherea medicilor 6 ore”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul are 31 de ani, este căsătorit, fiind încadrat la ISU Cluj din 2007 ca subofiţer operativ pe autospecială de stingere şi descarcerare.

”Avea şi cursul de pregătire în asistenţă medicală de urgenţă şi atribuţii de paramedic de ambulanţă SMURD”, a spus Biriş.

Potrivit acestuia, în urma deflagraţiei, pompierul a suferit răni uşoare la faţă şi la mâna dreaptă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis în acest caz un dosar de tentativă de omor.

Subofiţerul de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce a ridicat o cutie lăsată lângă maşina sa care a explodat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici