Subofiţerul Gabriel Atodiresei s-a împuşcat în cap cu două pistoale

Necropsia făcută în cazul subofiţerului Robert Gabriel Atodiresei, suspectat că l-a omorât, joi dimineaţă, pe comandantul pazei Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi, relevă faptul că tânărul s-a împuşcat în cap cu două pistoale, care au fost găsite lângă cadavru.

40 afișări
Imaginea articolului Subofiţerul Gabriel Atodiresei s-a împuşcat în cap cu două pistoale

Subofiţerul Gabriel Atodiresei s-a împuşcat în cap cu două pistoale

Potrivit unor surse judiciare, medicii legişti din Botoşani care au făcut, vineri, necropsia cadavrului au ajuns la concluzia că subofiţerul s-a împuşcat cu două arme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în craniul tânărului din Dorohoi au fost găsite patru orificii provocate de gloanţe, două de intrare şi două de ieşire. Ambele arme folosite au fost găsite lîngă cadavru, în pădurea Gorovei, din judeţul Botoşani.

Două din armele furate, joi dimineaţă, de subofiţerul Robert Gabriel Atodiresei, care este suspectat că l-a omorât, joi dimineaţă, pe comandatul pazei Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi, după care s-a împuşcat au fost găsite în pădurea în care acesta s-a sinucis.

Potrivit unui comunicat transmis, joi seară, de Poliţia Judeţeană Botoşani, la cercetarea făcută în zona unde a fost găsit cadavrul subofiţerului asupra acestuia au fost găsite două pistoale din cele sustrase.

Sursa citată precizează că în continuarea cercetărilor a fost identificat restul de armament şi muniţia aferentă, în podul unei clădiri dezafectate situată în municipiul Dorohoi.

Cercetările sunt derulate în continuare de către Parchetul Militar de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici