Subprefectul de Bucureşti îşi va da demisia şi va fi manager general al CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu

Subprefectul de Bucureşti, Liviu Andrei, a fost prezentat, sâmbătă seară, ca viitor manager general al Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, acesta declarând corespondentului MEDIAFAX că luni îşi va depune oficial demisia din postul deţinut la Prefectura Bucureşti.

474 afișări
Imaginea articolului Subprefectul de Bucureşti îşi va da demisia şi va fi manager general al CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu

Liviu Andrei

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la CS Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, l-a prezentat ca viitor manager general al clubului pe Liviu Andrei în faţa jurnaliştilor care îl intervievau despre rezultatul meciului pe care echipa din Târgu Jiu l-a susţinut contra echipei Gaz Metan Mediaş, aceasta din urmă impunându-se cu scorul de 2-1.

Condescu a precizat, cu această ocazie, că Pandurii Lignitul Târgu Jiu va avea, de la 1 octombrie, un manager general în persoana lui Liviu Andrei, fost subprefect şi prefect de Gorj până în vara anului 2012, ulterior devenit subprefect de Bucureşti.

Condescu a menţionat că viitorul manager general se va ocupa inclusiv de relaţia cu presa, capitol la care clubul a fost "deficitar", după cum afirmă preşedintele CA.

Liviu Andrei a menţionat, în prezenţa lui Condescu, că despre numirea sa în funcţie a purtat discuţii cu acesta, dar şi cu reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu şi ai Artego SA Târgu Jiu, care sunt asociaţi la Pandurii. Acesta a declarat însă că nu a avut nicio discuţie pe tema respectivă cu nimeni din partea Complexului Energetic Oltenia, finanţatorul principal de la Pandurii, reprezentanţii acestuia solicitând până acum de mai multe ori înlocuirea din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie a lui Marin Condescu.

Ulterior, Andrei a declarat corespondentului MEDIAFAX că, probabil, nu va reuşi să activeze la club de la 1 octombrie, dat fiind faptul că de-abia luni îşi va înainta demisia din funcţia de subprefect de Bucureşti.

"Probabil vor mai trece câteva zile, chiar şi o săptămână sau două. Vom vedea, cert este că promisesem că o să revin acasă, iar acum cred că este momentul. Voi pierde calitatea de înalt funcţionar public prin această demisie, dar este o decizie pe care mi-o asum", a declarat Liviu Andrei.

Subprefectul de Bucureşti Liviu Andrei este profesor universitar de educaţie fizică şi sport, având cursuri la Universitatea "Vasile Goldiş" din Arad. Acesta a condus Liceul cu program sportiv din Târgu Jiu şi a fost şi şef al Inspectoratului Şcolar Gorj, ulterior devenind subprefect şi prefect al judeţului.

De asemenea, Liviu Andrei a fost prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, iar în 2008 a candidat pentru un post de senator, având susţinerea sindicatelor miniere conduse de Marin Condescu, el pierzând alegerile.

Andrei a fost menţinut în funcţia de prefect al judeţului şi de Guvernul condus de Victor Ponta, în august anul trecut el devenind subprefect de Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici