Suceava: Alertă de incendiu într-un supermarket din Rădăuţi. 220 de persoane s-au autoevacuat

220 de persoane s-au autoevacuat, duminică, după ce alarma de incendiu s-a declanşat într-un supermarket din Rădăuţi, judeţul Suceava. Pompierii intervin la faţa locului.

196 afișări
Imaginea articolului Suceava: Alertă de incendiu într-un supermarket din Rădăuţi. 220 de persoane s-au autoevacuat

Suceava: Alertă de incendiu într-un supermarket din Rădăuţi. 220 de persoane s-au autoevacuat

Potrivit ISU Suceava, în jurul orei 16.30, s-a declanşat alarma de incendiu a unui supermarket din municipiul Rădăuţi.

Personalul din magazin şi clienţii aflaţi la cumpărături s-au autoevacuat în siguranţă. În total, este vorba de aproximativ 220 de persoane.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

„În misiunea de recunoaştere, militarii, împreună cu responsabilul magazinului, au identificat o defecţiune la o reţea cu apă sub presiune. Aceasta a provocat o inundaţie în magazia supermarketului, declanşând şi alarma de incendiu”, transmite ISU Suceava.

Pompierii monitorizează zona afectată, iar responsabilul magazinului a luat măsuri pentru ca defecţiunea să fie remediată.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici