Suceava: Cinci femei, sechestrate şi ameninţate într-o farmacie de către un fost profesor bolnav pshic

Patru farmaciste şi o femeie de serviciu dintr-o farmacie din municipiul Suceava au fost sechestrate, vineri, de către un fost profesor cu schizofrenie, care a intrat în farmacie, a blocat uşa şi le-a ameninţat pe femei cu o şurubelniţă, la faţa locului intervenind trupele speciale.

266 afișări
Imaginea articolului Suceava: Cinci femei, sechestrate şi ameninţate într-o farmacie de către un fost profesor bolnav pshic

Suceava: Cinci femei, sechestrate şi ameninţate într-o farmacie de către un fost profesor bolnav pshic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că agresorul - un fost profesor de filozofie care suferă de schizofrenie şi este pensionat medical - a intrat, vineri, într-o farmacie din cartierul sucevean George Enescu, unde a ameninţat cu o şurubelniţă o farmacistă căreia i-a cerut cheia de la uşa de la intrare.

Ulterior, bărbatul a încuiat uşa farmaciei, apoi a rupt cheia în yală.

La acel moment, în farmacie se aflau patru farmaciste şi o femeie de serviciu, pe care bărbatul a început să le ameninţe cu moartea, pe motiv că farmacistele ar vrea să-i facă rău copilului său.

Conform sursei citate, una dintre femei a reuşit să sune la 112, iar în câteva minute la faţa locului a ajuns o echipă a Serviciului de acţiuni speciale, care a spart uşa de la intrarea în farmacie şi l-a imobilizat pe agresor.

Acesta a fost dus la sediul Poliţiei Municipale, iar apoi la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Ultima dată, fostul profesor, pensionat pe caz de boală, a fost internat într-un spital de specialitate în luna decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici