Suceava: Elevă în clasa a opta însărcinată. Prietenul fetei e cercetat pentru act sexual cu un minor

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna suceveană Ostra este cercetat pentru act sexual cu un minor după ce, în perioada octombrie 2012 -ianuarie 2013, a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă în clasa a opta, aceasta fiind în prezent însărcinată.

943 afișări
Imaginea articolului Suceava: Elevă în clasa a opta însărcinată. Prietenul fetei e cercetat pentru act sexual cu un minor

Suceava: Elevă în clasa a opta însărcinată. Prietenul fetei e cercetat pentru act sexual cu un minor (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, reprezentanţii unei şcoli din comuna suceveană Stulpicani au sesizat poliţiştii din localitate că o fată în vârstă de 14 ani a rămas însărcinată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Ostra.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în perioada octombrie 2012 - ianuarie 2013 fata, elevă în clasa a VIII-a, a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr în repetare rânduri, de bună voie, la domiciliul acestuia.

Ulterior, în cursul lunii ianuarie 2013, fata a constatat că este însărcinată în urma efectuării unui test de sarcină, iar în cursnul zilei de miercuri aceasta a fost consultată de un medic ginecolog de la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, care a confirmat că fata prezintă o sarcină de şase - şapte săptămâni.

Cercetările în acest caz sunt continuate faţă de tânărul respectiv pentru act sexual cu un minor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici