Suceava: Furt de 12.000 de lei dintr-un apartament în timpul slujbei de Înviere

O suceveancă a reclamat Poliţiei că în timpul slujbei de Înviere din casă i-a fost furată o pungă în care avea 12.000 de lei, hoţii intrând în apartamentul situat la parterul unui bloc pe geamul de la balcon. Ea a menţionat că nu i-au fost furate alte bunuri, obiecte sau valori.

61 afișări
Imaginea articolului Suceava: Furt de 12.000 de lei dintr-un apartament în timpul slujbei de Înviere

Suceava: Furt de 12.000 de lei dintr-un apartament în timpul slujbei de Înviere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suceveanca, în vârstă de 70 de ani, a sesizat Poliţie că în noaptea de sâmbătă spre duminică din dormitor i-a fost furată o pungă în care avea 12.000 lei.

Femeia a declarat că a plecat sâmbătă la ora 23.40 din casă şi a lăsat geamul de la balcon în poziţia deschis-rabatat, iar uşa balconului, în poziţia deschis, fiind doar lipită de tocul uşii.

Poliţiştii au constatat că geamul de tip termopan de la balcon a fost găsit deschis larg în interior, sistemul de închidere fiind forţat pentru a pătrunde în interior. De asemenea, uşa de tip termopan ce face accesul din dormitor în balcon a fost găsită deschisă, dată de perete, fără a prezenta urme de forţare.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Biroul de Investigaţii Criminale din Poliţia Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici