Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului

O borsetă cu 3.000 de lei, paşapoarte şi alte bunuri a fost găsită de un echipaj de jandarmi din Gura Humorului, pe o masă dintr-o terasă din apropierea pârtiei Şoimul, oamenii legii identificându-l pe proprietar - un turist turc - şi returnându-i-o.

254 afișări
Imaginea articolului Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului

Suceava: Geantă cu bani şi documente a unui turist turc, găsită de jandarmi şi predată proprietarului (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, un echipaj de jandarmi din Gura Humorului a găsit o borsetă pe o masă dintr-o terasă din apropierea pârtiei de schi Şoimul.

În interiorul borsetei se aflau 3.000 de lei, două paşapoarte emise de autorităţile turceşti, 33 de bilete de călătorie, un stick de memorie USB şi o agendă.

În urma cercetărilor, jandarmii l-au identificat pe proprietarul borsetei, un turist turc, în vârstă de 50 de ani, şi i-au înapoiat bunurile găsite.

Bărbatul a spus că a mâncat la localul respectiv împreună cu grupul său de turişti, apoi a plecat, uitând borseta pe masă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici