Suceava, în flăcări. Prefectul Sucevei cere măsuri sporite după ce 3 maşini au fost incendiate de Crăciun

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, cere măsuri sporite structurilor MAI, să dubleze eforturile pentru a rezolva trei cazuri de incendiere a unor maşini, fapte produse în noaptea de Crăciun.

696 afișări
Imaginea articolului Suceava, în flăcări. Prefectul Sucevei cere măsuri sporite după ce 3 maşini au fost incendiate de Crăciun

Suceava, în flăcări. Prefectul Sucevei cere măsuri sporite după ce 3 maşini au fost incendiate de Crăciun

Pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la două autoturisme pe raza municipiului Rădăuţi, pe strada Zimbrului, luni dimineaţa, la ora 4.55

„La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la două autoturisme cu pericol de propagare la o casă învecinată. În urma incendiului au ars ambele autoturisme în proporţie de aproximativ 90%”, spun pompierii suceveni.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa învecinată.

Prefectul Sucevei, Alxandru Moldovan, a spus că în ultimele zile, în municipiul Rădăuţi s-a produs incendierea a trei autoturisme şi cere măsuri sporite.

„Indiferent de motivaţie, producerea unor asemenea fapte cu un profund caracter antisocial nu poate fi acceptată sau tratată cu uşurinţă. Cetăţenii sunt îndreptăţiţi să solicite şi să beneficieze de un climat de linişte şi siguranţă, iar instituţiile statului sunt datoare să-l ofere, zi de zi şi ceas de ceas. Am solicitat tuturor structurilor MAI cu atribuţii în acest sens să-şi dubleze eforturile şi să facă lumină în aceste cazuri, astfel încât rădăuţenii, toţi cetăţenii judeţului să se simtă în siguranţă”, a spus Moldovan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici