Suceava: Poliţia caută principalul suspect în cazul fetiţei găsită moartă

Poliţiştii suceveni caută un tânăr în vârstă de 18 ani, principalul suspect în cazul unei fetiţe de şapte ani, din localitatea suceveană Valea Seacă, al cărei cadavru a fost găsit, sâmbătă seară, într-un pârâu de la marginea unei păduri, aceasta fiind violată şi apoi strangulată.

30 afișări
Imaginea articolului Suceava: Poliţia caută principalul suspect în cazul fetiţei găsită moartă

Suceava: Poliţia caută principalul suspect în cazul fetiţei găsită moartă

Potrivit şefului Poliţiei oraşului Frasin, comisarul Florin Rotaru, poliţiştii au stabilit un principal suspect în acest caz, fiind dispuse măsuri de căutare şi prindere a acestuia.

El a spus că suspectul este un tânăr din zonă, în vârstă de 18 ani, care în prezent este dispărut.

"El se ascunde", a spus şeful Poliţiei Frasin, care a precizat că sunt organizate acţiuni de scotocire şi urmărire, în vederea prinderii acestuia.

Comisarul de poliţie Florin Rotaru a spus că, potrivit rezultatelor necropsiei, fetiţa a fost violată şi apoi strangulată.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către poliţişti, într-un pârâu de la marginea unei păduri, la câteva ore după ce familia a anunţat dispariţia copilului.

Conform declaraţiei tatălui fetiţei, dintr-un ziar local, Petronela D., elevă în clasa I, se afla, sâmbătă după-amiază, cu vaca la păscut pe imaşul din apropierea casei, iar în jurul orelor 16.30, când tatăl său s-a întors acasă, a fost văzută de către acesta în zona respectivă. La scurt timp, tatăl s-a dus să le cumpere copiilor covrigi, iar când s-a întors copilul era în acelaşi loc.

Tatăl a declarat că, în jurul orelor 19.00, le-a trimis pe două dintre fetele sale să o aducă acasă pe Petronela, însă aceasta dispăruse, fiindu-i găsite pe imaş doar geaca şi umbrela, motiv pentru care familia a alertat Poliţia.

Zeci de poliţişti de la Posturile de poliţie din zonă, precum şi din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-au mobilizat pentru căutarea fetiţei dispărute, iar după câteva ore cadavrul acesteia a fost descoperit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici