Suceava: Pompierii ISU intervin pentru îndepărtarea unor copaci rupţi de vânt

Pompierii au intervenit, sâmbătă, la Suceava, pentru îndepărtarea unui copac rupt de vânt care a căzut peste o casă din zona centrală a municipiului, precum şi pentru tăierea unui alt arbore care risca să se prăbuşească peste mai multe maşini.

162 afișări
Imaginea articolului Suceava: Pompierii ISU intervin pentru îndepărtarea unor copaci rupţi de vânt

Suceava: Pompierii ISU intervin pentru îndepărtarea unor copaci rupţi de vânt (Imagine: Costi Tudor/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Dan Moroşanu, un copac a căzut pe acoperişul unei case din cartierul sucevean Areni, iar pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia, fiind afectat acoperişul locuinţei.

Pompierii au intervenit şi în cartierul Burdujeni, unde au tăiat un alt copac, înalt cât un bloc de patru etaje şi care risca să cadă peste autoturismele parcate în zonă.

Totodată, un alt copac care risca să cadă şi să blocheze o stradă principală din municipiul Suceava a fost tăiat de pompieri.

Potrivit reprezentantului ISU Suceava, tot din cauza vântului puternic un copac a căzut în comuna Adâncata peste un drum, fiind blocat un sens de mers, iar pentru îndepărtarea arborelui au intervenit angajaţi ai Direcţiei Silvice.

Avertizarea cod galben de vânt puternic a fost prelungită până sâmbătă, la ora 17.00, în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Mehedinţi, Dolj şi Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici