Suceava: Un autobuz a intrat în vitrina unei farmacii, cel puţin o persoană a fost rănită

Aproximativ 25 de pasageri se aflau în autobuzul care a intrat, marţi seară, în vitrina unei farmacii din municipiul Suceava, fără ca vreunul dintre aceştia să fie rănit, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că accidentul s-a produs după ce şoferului i s-ar fi făcut rău la volan.

704 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un autobuz a intrat în vitrina unei farmacii, cel puţin o persoană a fost rănită

Suceava: Un autobuz a intrat în vitrina unei farmacii, cel puţin o persoană a fost rănită (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că primele informaţii arată că accidentul a fost cauzat de o problemă de sănătate a şoferului.

El a spus că autobuzul era oprit la semafor şi a pornit la un moment dat pe culoarea roşie a semaforului, a intrat pe contrasens, a depăşit un scuar şi a intrat în vitrina unei farmacii.

"Se pare că şoferului i s-a făcut rău şi a călcat cu piciorul acceleraţia", a spus primarul.

Lungu a precizat că în autobuz se aflau aproximativ 25 de pasageri care nu au fost răniţi şi au coborât singuri din mijlocul de transport, singurul rănit fiind şoferul.

"Important este că nu au fost victime", a spus primarul.

Accidentul s-a produs în cartierul George Enescu, iar la faţa locului au intervenit pompierii, în condiţiile în care şoferul rămăsese încarcerat.

Şoferul, în vârstă de 57 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, şoferul este investigat la această oră, urmând să îi fie făcută o tomografie, fiind posibil ca acesta să fi suferit un atac cerebral.

"Este posibil ca şoferul să fi suferit un atac vascular cerebral. Este doar un diagnostic de etapă, pacientul urmând să fie supus unor investigaţii suplimentare", a spus Brădăţan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici