Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident

Un taximetrist sucevean a rămas fără bani şi fără maşină după ce a fost ameninţat cu un cuţit de un client care a urcat la volanul autoturismului, apoi a provocat un accident, fiind ulterior transportat la spital.

147 afișări
Imaginea articolului Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident

Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un taximetrist aflat în timpul serviciului a sesizat, în noaptea de joi spre vineri, Poliţia că în timpul unei curse a fost tâlhărit de un client care-i solicitase să-l transporte în comuna suceveană Bosanci.

Astfel, o patrulă de poliţie, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că taximetristul transportase un bărbat spre comuna Bosanci, iar la ieşirea din municipiul Suceava, sub ameninţarea unui cuţit, clientul i-a cerut acestuia banii, apoi i-a spus să coboare din maşină.

Ulterior, agresorul a fost găsit de patrula de poliţie în localitatea suceveană Luncuşoara, iar autoturismul era răsturnat şi izbit de un copac, pe contrasens.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, din Suceava, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, întrucât acuza dureri abdominale.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,93 mg/l.

El este cercetat pentru tâlhărie, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici