Suceava: Urmărit de poliţişti,un şofer ce transporta ţigări de contrabandă a intrat cu maşina în şanţ

Un şofer care conducea, duminică seară, un autoturism în zona comunei sucevene Brodina pe un drum comunal aflat în apropierea frontierei de stat, a încercat să scape de urmărirea unui echipaj al Poliţiei de frontieră, a intrat cu maşina într-un şanţ, după care a fugit în pădure.

108 afișări

Potrivit SJPF Suceava o patrulă a Poliţiei de frontieră din cadrul SPF Brodina a observat, duminică seară, în jurul orei 22.00, un autoturism care se deplasa cu mare viteză pe un drum comunal aflat în apropierea frontierei de stat.

Existând suspiciunea că transportă ţigări provenite din contrabandă, poliţiştii au acţionat pentru oprirea maşinii, dar observând patrula Poliţiei de frontieră aceasta a încercat să scape pe un alt drum.

După aproximativ 15 minute, poliţiştii de frontieră au blocat drumul pentru a opri autoturismul, dar şoferul a încercat să facă din nou cale întoarsă, moment în care a intrat într-un şanţ.

Şoferul a abandonat maşina şi a reuşit să fugă în pădure.

În maşină au fost găsite colete ce conţineau 4.900 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 49.000 de lei.

Maşina şi întreaga cantitate de ţigări au fost transportate la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii continuă verificările pentru depistarea persoanelor implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici