Suferinţa legendarului Phil Collins, liderului trupei Genesis: „Nu mai pot ţine bagheta în mână”

  • Muzicianul în vârstă de 70 de ani a apărut slăbit în timpul unui interviu de televiziune.
  • Artistul are avut probleme cu piciorul şi cu spatele, motiv pentru care cântă doar şezând, iar din 2017 merge în baston.
  • Collins şi-a recunoscut în trecut probele cu alcoolul şi cu depresia, amintind şi de diabetul care îi tulbură existenţa.
3803 afișări
Imaginea articolului Suferinţa legendarului Phil Collins, liderului trupei Genesis: „Nu mai pot ţine bagheta în mână”

Phil Collins

Se ştia că starea de sănătate a lui Phil Collins nu este una deloc bună. Dar ceea ce îi îngrijorează pe fani cu privire la o posibilă agravare a situaţiei sale medicale este un interviu de televiziune în care artistul a apărut slăbit şi îmbătrânit.

Liderul trupei Genesis, în vârstă de 70 de ani, se luptă cu probleme fizice de ceva vreme, atât de mari încât în ​​2011 şi-a anunţat retragerea. Apoi, a revenit pe scenă în 2015, reluând concerte şi publicând o autobiografie, „Not Dead yet” („Nu sunt mort” totuşi»), în care povestea problemele care îl marcaseră.

În 2009, Collins, cantautor şi multi-instrumentist, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a repune la loc vertebrele dislocate, o problemă care a apărut după turneul din 2007.

În 2015, a urmat o altă operaţie, la spate, dar în ciuda intervenţiilor, muzicianul nu mai era capabil să-şi recupereze complet funcţiile nervoase, pierzând sensibilitatea în mâini şi, prin urmare, neputând cânta bine la tobe.

În carte, a explicat apoi că a avut şi probleme cu alcoolismul şi cu depresia, precum şi faptul că suferea de diabet, o boală care i-a dus la dureri severe la piciorul drept. Merge din 2017 cu un baston.

În ultimele zile, muzicianul britanic a acordat un interviu rar la BBC, cu ocazia turneului de reuniune Genesis care începe în octombrie, ocazie cu care a spus: „Sunt pus la încercare fizic şi acest lucru este frustrant, pentru că mi-ar plăcea să merg la tobe şi să mă joc cu fiul meu”.

De fapt, fiul de 20 de ani, Nic, va fi la instrument, aşa cum se întâmplă de ceva vreme. Phil Collins a renunţat la tobe. „Nu, nu mai pot. Abia ţin o baghetă în mână”, adăugând că turneul Genesis este actul final al legendarei trupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici