Super Bowl 2022, ultima finală pentru cel mai exclusivist club din America

548 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2022, ultima finală pentru cel mai exclusivist club din America

Tom Henschel, Gregory Eaton şi Don Crisman

Anul acesta, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din America, vechi de 56 de ani, se va „dizolva” din cauza limitei de vârstă.

Duminică, la finalul meciului de la Inglewood, Los Angeles, cei 3 supravieţuitori ai „Never Miss at Super Bowl Club” îşi vor lua rămas bun, după ce au văzut în direct fiecare finală NFL din 15 ianuarie 1967 până astăzi. 

Don Crisman, 85 de ani, din Maine, a anunţat că acesta va fi ultimul său joc. Prietenul său, Gregory Eaton, în vârstă de 82 de ani, din Michigan, intenţionează să meargă mai departe, dar se teme că problemele sale de sănătate îl vor face să renunţe, în timp ce Tom Henschel, 80 de ani, care locuieşte în Florida, îşi propune să ajungă la Super Bowl-ul din 2026, pentru a merge lliniştit a pensie, după ce am văzut 60 de finale.

O finală Super Bowl, mai importantă decât propria nuntă!

Crisman şi Henschel s-au întâlnit pentru prima dată pe 30 ianuarie 1983, la Rose Bowl din Pasadena, locul finalei Cupei Mondiale de fotbal din 1994 dintre Italia şi Brazilia, pentru a participa la Super Bowl-ul câştigat de Washington Redskins  împotriva echipei Miami Dolphins.

Aproape 30 de ani mai târziu, în 2010, aceştia au devenit protagoniştii unei reclame celebre Visa alături de alţi doi fani care, la fel ca ei, nici măcar nu rataseră vreun Super Bowl, californianul Larry Jacobson şi Robert Cook, din Wisconsin.

Anunţul se numea Go Fans, iar ideea a luat naştere din rezultatele surprinzătoare ale unui sondaj în rândul fanilor: mulţi au recunoscut că ar fi sărit cu uşurinţă peste un eveniment important din viaţa lor, precum o nuntă sau naşterea unui copil, pentru a putea participa la Super Bowl.

Un bilet la Super Bowl costă în 2022 suma de 2.500 de dolari, de 400 de ori mai mult decât investiţia făcută în anul 1967.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici