Video Suporteri craioveni, amprentaţi şi fotografiaţi de poliţiştii bucureşteni (VIDEO)

Aproximativ 200 de suporteri craioveni au fost amprentaţi şi fotografiaţi de poliţiştii bucureşteni, în urma incidentelor care au avut loc, sâmbătă seara, în timpul meciului Rapid Bucureşti-Universitatea Craiova.

2 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, suporterii craioveni au fost duşi la Secţiile de Poliţie 4, 20, 21 şi 22 unde au fost amprentaţi şi fotografiaţi, fără ca poliţiştii să poată lua măsurile legale împotriva lor.

"Clubul Rapid Bucureşti nu a depus nici un fel de plângere împotriva suporterilor echipei Universitatea Craiova", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, locoteneltul Marius Militaru, a declarat că jandarmii au dat suporterilor craioveni şapte amenzi, potrivit normelor referitoare la combaterea violenţei în sport (OG 11/2006), iar în cazul unei persoane se fac acte premergătoare începerii urmăririi penele, pentru încăierare.

În pauza meciului, între două fracţiuni rivale ale galeriei craiovene, a izbucnit un conflict, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru stoparea violenţelor.

În urma acestor incidente, peste 200 de persoane au fost conduse la secţiile de poliţie pentru amprentare şi stabilirea identităţii a acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici