Supravieţuitorul tragediei de la Neamţ a ieşit de la Terapie Intensivă. La două săptămâni de la incendiu, s-a aşternut liniştea peste caz

  • Singurul supravieţuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamţ a ieşit, duminică, de la Terapie Intensivă, unde era internat din cauza coronavirusului.
  • Şase pacienţi aflaţi într-un salon alăturat celui unde a avut loc incendiul de la ATI Piatra Neamţ au fost transferaţi la Spitalul de la Leţcani, ei având COVID. Cinci dintre ei au murit.
  • La două săptămâni după tragedia de la Neamţ, s-a aşternut liniştea peste acest caz.
4332 afișări
Imaginea articolului Supravieţuitorul tragediei de la Neamţ a ieşit de la Terapie Intensivă. La două săptămâni de la incendiu, s-a aşternut liniştea peste caz

Supravieţuitorul tragediei de la Neamţ a ieşit de la Terapie Intensivă. La două săptămâni de la tragedie, s-a aşternut liniştea peste acest caz

Singurul pacient care a supravieţuit incendiului de la ATI Piatra Neamţ a fost scos, duminică, de la Terapie Intensivă, el fiind internat la secţia exterioară Leţcani, din Iaşi.

El este, în prezent, internat într-o secţie de bolnavi confirmaţi cu COVID-19, se simte mai bine şi este în continuare sub supraveghere medicală.

Şase pacienţi aflaţi într-un salon alăturat celui unde a avut loc incendiul de la ATI Piatra Neamţ au fost transferaţi la Spitalul de la Leţcani, ei având COVID. Cinci dintre ei au murit.

La două săptămâni după tragedia de la Neamţ, s-a aşternut liniştea peste acest caz. Parchetul General, care a preluat ancheta, spune că nu sunt noutăţi şi aşteaptă răspunsul expertizelor

În urma incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, în care au decedat 15 pacienţi internaţi în secţia de terapie intensivă cuprinsă de flăcări, nu s-a realizat până acum niciun raport oficial privind cauzele care au dus la cea mai mare tragedie dintr-un spital românesc.

Ultima comunicare pe acest caz a Parchetului General a fost din data de 17 no­iembrie, la trei zile după incendiu, când instituţia a listat într-un comunicat de presă scurt patru acţiuni pe care le-a luat.

Printre acestea se numără expertize şi constatări asupra aparaturii medicale, ridicarea unor obiecte în vederea expertizei, identificarea victimelor şi audierea unor martori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici