Surprize de sărbătoare pentru suporteri în Arena Fanilor, înainte de meciul cu Elveţia

Fanii care vor veni la meciul cu Elveţia, programat pe Arena Naţională, se vor putea distra în Arena Fanilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal. Arena Fanilor, ce se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, se deschide la ora 18:45, cu trei ore înainte de startul partidei.

882 afișări
Imaginea articolului Surprize de sărbătoare pentru suporteri în Arena Fanilor, înainte de meciul cu Elveţia

Sursa foto: MediafaxFoto

Vor exista puncte de face-painting, unde fanii îşi pot schimba look-ul pentru meci, precum şi multe jocuri disponibile acestora, cum ar fi: noul joc FC24 pe Playstation, photo 180 de grade, photobooth, biliard şi darts cu mingea de fotbal, foosball şi robokeeper, unde fanii îşi vor putea testa execuţiile de la 11 metri împotriva unui portar automatizat.

Partenerii FRF vor fi prezenţi şi vor oferi cadouri suporterilor. De asemenea, fanii vor interacţiona cu Ronny, mascota echipei naţionale, şi îşi vor putea achiziţiona produse licenţiate oficial cu Echipa Nationala de la cele două puncte de vânzare deschise în Arena Fanilor.

Totodată, va exista un colţ special dedicat suporterilor echipei naţionale, unde aceştia îşi vor putea testa şutul la poartă pe Nintendo Kinect şi vor avea ocazia de câştiga premii, printre care şi tricoul echipei naţionale.

Atmosfera în Arena Fanilor va fi întreţinută de DJ, MC si fanfara Los Platanos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici