Suspectul crimelor de la Timişoara a fost prins

Principalul suspect în cazul crimelor de la Timişoara a fost prins. Din primele date, bărbatul a fost prins pe stradă şi înconjurat de forţele de ordine.

1282 afișări
Imaginea articolului Suspectul crimelor de la Timişoara a fost prins

„Mecanismul a fost unul complex. În primul rând vorbim de activităţile derulate de specialiştii de la Timişoara, din cadrul Poliţiei Române de la Institutul Naţional de Criminalistică, sub coordonarea procurorului de caz, însă a ajutat foarte mult mediatizarea a aceslui portret robot, a imaginilor surprinde. Binenţeles, toate aceste imagini au fost coroborate cu probe şi mijloace tehnice de probă din punct de vedere criminalistic, astfel încât să fie probată această faptă. (...) Societatea românească în acest caz a dat dovadă de solidaritate”, spune la Antena 3 purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Din primele date, bărbatul a fost prins pe stradă şi înconjurat de forţele de ordine.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani au fost descoperiţi decedaţi în locuinţa lor din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara.

Descoperirea a fost făcută de un bărbat, care în locuinţă a mai găsit o persoană necunoscută, însă aceasta a reuşit să fugă.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Conform Opinia Timişoarei, vârstnicii erau la telefon cu nepotul lor din Germania când au auzit că cineva le-a intrat în casă, apoi convorbirea s-a întrerupt. Nepotul a reuşit să îşi anunţe verişorul, iar acesta a mers în locuinţă şi l-a surprins pe presupusul criminal, acesta încercând să-l înjunghie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici