Video Suspectul în cazul jafului armat din Bistriţa a fost reţinut. El tâlhărise şi un taximetrist, în 2003. Un poliţist a fost rănit în timpul intervenţiei - FOTO, VIDEO

Suspectul în cazul jafului armat de la o bancă din Bistriţa a fost reţinut, marţi după-amiază, şeful unui serviciu din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud fiind împuşcat într-un braţ în timpul intervenţiei.

3475 afișări

Suspectul a fost reţinut în zona Subcetate a Bistriţei, el fiind prins în apartamentul prietenei sale, susţin surse din Poliţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona Subcetate este împânzită de poliţişti, iar circulaţia este blocată, cozile de maşini pe centură ajungând la câteva sute de metri.

Conform surselor citate, în timpul intervenţiei poliţiştilor, a avut loc un schimb de focuri între suspect şi oamenii legii, în urma căruia şeful Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Bistriţa-Năsăud, Paul Andreica, a fost împuşcat într-un braţ. Poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Suspectul în cazul jafului armat va fi transportat şi el la spital, pentru investigaţii.

Sursele citate susţin că suspectul este cunoscut cu antecedente penale, atât în România, cât şi în Italia, fiind recent eliberat condiţionat din închisoare.

În urmă cu o săptămână, un jaf armat a avut loc la o bancă din municipiul Bistriţa, unde un bărbat a intrat şi, după ce a ameninţat-o pe casiera de la un ghişeu cu pistolul, a furat aproximativ 19.000 de lei.

Suspectul în cazul jafului armat din Bistriţa este bistriţean şi a tâlhărit un taximetrist în 2003

Suspectul în cazul jafului armat de la o bancă din Bistriţa se numeşte Dorin Sima şi este bistriţean, el fiind condamnat după ce, în anul 2003, a tâlhărit un taximetrist din Satu Mare, alături de un alt bărbat.

Dorin Sima a fost eliberat recent, condiţionat, din închisoare, după ce a fost condamnat în urma unei tâlhării comise în vara anului 2003 asupra un taximetrist din Satu Mare.

Bărbatul a fost acuzat că, alături de un altul, l-au împuşcat cu un pistol cu aer comprimat pe taximetrist, apoi l-au bătut, legat şi i-au furat banii. Cei doi au plecat cu maşina taximetristului, pe care au abandonat-o într-o pădure din apropierea Becleanului. Dorin Sima şi Tolvai Ioszef au fost prinşi atunci după trei zile de căutări, Tolvai fiind găsit în apropierea unei baze de agrement de la marginea oraşului Bistriţa, iar Sima într-o sală de clasă din municipiul Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici