TAMPONARE în lanţ, pe DN1: Trei autoturisme, două camioane şi un microbuz, implicate în accident

O tamponare în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme, două camioane şi un microbuz s-a produs, sâmbătă, pe DN1 în judeţul Bihor, din primele informaţii fiind cinci persoane rănite uşor care vor fi transportate la spital.

562 afișări
Imaginea articolului TAMPONARE în lanţ, pe DN1: Trei autoturisme, două camioane şi un microbuz, implicate în accident

TAMPONARE în lanţ, pe DN1: Trei autoturisme, două camioane şi un microbuz, implicate în accident

Accidentul s-a produs între localităţile Auşeu şi Groşi, la kilometrul 583+700 de metri, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, a precizat pentru MEDIAFAX că este vorba de o tamponare în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme, două camioane şi un microbuz.

Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, care nu ar fi în stare gravă conform evaluării de către echipajele de prim ajutor la faţa locului. Ele urmează a fi duse la spital.

Traficul rutier pe DN1 în zonă se desfăşoară îngreunat, alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţişti.

Cauza probabilă a accidentului a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers, potrivit Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici