Tamponări în lanţ în cartierul Drumul Taberei din Capitală: Două persoane au fost rănite şi opt maşini avariate

Două persoane au fost rănite şi opt maşini avariate în urma unei tamponări în lanţ care a avut loc joi seară, în cartierul Drumul Taberei din Capitală, la intersecţia străzii Valea Argeşului cu aleea Băiuţ.

1175 afișări
Imaginea articolului Tamponări în lanţ în cartierul Drumul Taberei din Capitală: Două persoane au fost rănite şi opt maşini avariate

Tamponări în lanţ în cartierul Drumul Taberei din Capitală: Două persoane au fost rănite şi opt maşini avariate (Imagine: Lasylo Mihaly/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul din cartierul Drumul Taberei s-a produs din cauza unui şofer care a vrut să întoarcă pe banda continuă, fiind lovit de o maşină care circula regulamentar din sensul opus, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Potrivit Ioanei Stancu, accidentul s-a produs în jurul orei 17.30, fiind implicate opt autoturisme, dintre care două aflate în trafic şi şase parcate.

În urma accidentului, şoferii celor două maşini au fost răniţi uşor, iar circulaţia a fost blocată mai bine de o oră pe strada Valea Argeşului, pe sensul dinspre Valea Oltului spre Drumul Taberei, a precizat Ioana Stancu.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici