Tânăr craiovean atacat cu focuri de armă

Locuitorii cartierului craiovean George Enescu au intrat în panică după ce mai mulţi tineri, aflaţi în trei maşini, au tras mai multe focuri împotriva unui tânăr de 18 ani cu care au avut un scandal în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o discotecă din municipiu.

4 afișări

Cadre ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj şi a Departamentului de Intervenţii Rapide au descins, luni după-amiază, în cartierul George Enescu, unde au fost trase mai multe focuri de armă. Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 18:30, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 că mai multe persoane, aflaţi în trei autoturisme, au tras mai multe focuri împotriva unui tânăr.

Potrivit martorilor, între tânărul agresat şi cei care l-au atacat este un conflict mai vechi, plecat de la un scandal provocat într-o discotecă craioveană. "Am auzit că sâmbătă, la discotecă, ar mai fi avut loc un scandal. Atunci băiatul a fost bătut. Am înţeles că atacatorii au aflat că a depus plângere la poliţie împotriva lor şi au venit să se răzbune", a spus un vecin al tânărului agresat.

Autoturismul unuia dintre cei care ar fi fost implicat în scandalul din cartierul craiovean George Enescu, a fost găsit distrus, luni seară, de poliţiştii craioveni în faţa unei gelaterii din municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Maria Vasile, susţine că poliţiştii au reuşit identificarea a şase persoane implicate în scandal, transmite corespondentul MEDIAFAX

În urma audierii martorilor, poliţiştii craioveni au reuşit identificarea a şase persoane implicate în scandalul din cartierul craiovean George Enescu, în urma căruia un tânăr de 18 ani a scăpat cu viaţă după ce în direcţia sa au fost trase mai multe focuri de armă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici