Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de cannabis

Un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei. El a fost reţinut 24 de ore şi va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

1648 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de cannabis

Tânăr din Craiova, prins când încerca să vândă peste jumătate de kilogram de cannabis

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au prins, joi, în flagrant delict, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei.

„De asemenea, în autoturismul său au fost descoperite şi ridicate mai multe recipiente şi un cântar electronic de precizie, toate purtând urme de materie vegetală. Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, în urma căruia au fost descoperite şi ridicate o altă cantitate de cannabis şi 3.850 de lei. Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul lunii august 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de cannabis către consumatori din municipiului Craiova”, anunţă DIICOT.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reţinerea, pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Vineri el va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici