Tânăr din Timişoara, acuzat că şi-a abuzat sexual sora de 11 ani, arestat

Un tânăr din Timişoara a fost arestat preventiv, joi, acesta fiind acuzat că şi-a abuzat sexual, în mod repetat, timp de doi ani, sora în vârstă de 11 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

196 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Timişoara, acuzat că şi-a abuzat sexual sora de 11 ani, arestat

Tânăr din Timişoara, acuzat că şi-a abuzat sexual sora de 11 ani, arestat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, că un tânăr a fost arestat preventiv, joi, pentru infracţiunea de agresiune sexuală în formă continuă.

Potrivit procurilor, tânărul a întreţinut raporturi sexuale, cu sora sa, în vârstă de 11 ani „fără ca minora să îşi poată exprima un consimţământ valabil şi profitând de ascendentul moral al autorului asupra victimei".

Faptele s-ar fi produs, potrivit procurorilor, în perioada 2018 – 2019.

Astfel, joi, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au cerut arestarea preventivă a tânărului, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara a admis propunerea.

„În prezent, inculpatul este sub măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile", a arătat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Taguri:
abuz,
soră,
arestare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici