Tânăr din Turcia ascuns în cabina unui automarfar, prins la Nădlac

Un cetăţean turc a fost prins, în noaptea de joi spre vineri, la Nădlac, în timp ce încerca să iasă din România ascuns în cabina unui TIR care transporta fructe din Turcia în Olanda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

126 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Turcia ascuns în cabina unui automarfar, prins la Nădlac

Tânăr din Turcia ascuns în cabina unui automarfar, prins la Nădlac

În noaptea de joi spre vineri, la PTF Nădlac - Nagylak s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară cetăţeanul turc Metin I., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia şi care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, fructe din Turcia pentru o societate comercială din Olanda.

Poliţiştii de frontieră au găsit un bărbat ascuns în locul destinat pentru odihna şoferului.

Persoana în cauză este cetăţeanul turc Yildiz F., în vârstă de 21 de ani.

Acesta a declarat că dorea să ajungă în Spaţiul Schengen şi s-a ascuns deoarece nu avea o viză care să îi permită acest lucru.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tânărului acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului turc pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citeşte şi: Accident Timiş

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici