Tânăr găsit înecat la două zile de la dispariţie, după petrecerea de absolvire a facultăţii

Un absolvent al Facultăţii de Construcţii din Iaşi a fost găsit mort, luni, în apele lacului Ciric din Iaşi, după ce în urmă cu două zile fusese dat dispărut de către colegii săi, împreună cu care participase la petrecerea de absolvire a facultăţii.

729 afișări

Alexandru Cornilă, în vârstă de 24 de ani, originar din municipiul Paşcani, student la Facultatea de Construcţii din Iaşi, a participat, vineri seară, la petrecerea de absolvire desfăşurată într-un local din apropierea lacului Ciric, situat la marginea Iaşiului.

Colegii studentului spun că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la întoarcerea spre cămin, au observat absenţa tânărului, însă au crezut că acesta a decis să se întoarcă singur în campusul studenţesc.

Sâmbătă dimineaţă, colegii lui Alexandru Cornilă au sesizat Poliţia.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Iaşi l-au căutat pe tânăr în apele lacului Ciric, cavadrul acestuia fiind găsit luni la prânz.

"Nu se cunosc deocamdată circumstanţele în care tânărul s-a înecat. Poliţia a început o anchetă în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Spiridon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici