Tânăr înjunghiat de un bărbat, fiindcă nu i-a spus cât au costat pantofii sport din picioare

Un orădean a fost arestat şi trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Bihor, după ce, săptămâna trecută, beat fiind, a înjunghiat un tânăr, care a refuzat să-i spună cât l-au costat pantofii sport pe care îi purta.

347 afișări

Parchetul Tribunalului Bihor a anunţat, vineri, că un orădean a fost trimis în judecată, fiind acuzat că, în urmă cu o săptămână, a înjunghiat un tânăr, după ce l-a întrebat cât au costat pantofii sport pe care îi purta, iar victima a refuzat să-i răspundă.

Conform comunicatului, remis, vineri, de Parchetul Tribunalului Bihor, scandalul a avut loc în noaptea de 1 august, în jurul orei 4.30, într-un fast-food, situat la circa 50 de metri de un club din centrul municipiului Oradea, unde petrecuseră victima şi prietenii săi.

"Conflictul a izbucnit de la un motiv banal: partea vătămată nu i-a răspuns inculpatului la o întrebare legată de preţul plătit pentru pantofii sport ai părţii vătămate. Ofensat de faptul că a fost ignorat, inculpatul a ales un mod violent de a se impune, în sensul că, pur şi simplu, a luat de pe tejgheaua fast-foodului un cuţit cu mâner de culoare neagră şi lama de 12 centimetri, cu care iniţial s-a îndreptat spre fratele victimei, după care s-a întors spre partea vătămată şi l-a împuns o singură dată, din lateral, în zona hemitoracelui stâng, provocându-i o hemoragie", se arată comunicatul Parchetului.

Agresorul a încercat să fugă, cu tot cu cuţit, fiind oprit de fratele victimei, care l-a reţinut până la sosirea poliţiştilor.

Potrivit certificatului medico-legal, rănile suferite de tânărul înjunghiat necesită cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale.

Agresorul, Cristian Bogdan Ban, a fost reţinut în aceeaşi noapte, pentru 24 de ore, iar ulterior, în 2 august, Tribunalul Bihor a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură menţinută şi în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici