Tânăr medic din New York, acuzat că îşi viola pacientele inconştiente şi filma totul

Faptele au ieşit la iveală după ce iubita lui s-a trezit după ce a fost drogată şi a găsit imagini cu el agresând-o sexual pe ea şi pe alte femei.

1561 afișări
Imaginea articolului Tânăr medic din New York, acuzat că îşi viola pacientele inconştiente şi filma totul

Tânăr medic din New York, acuzat că îşi viola pacientele inconştiente şi filma totul

Zhi Alan Cheng, în vârstă de 33 de ani, era gastroenterolog şi lucra la NewYork-Presbyterian Queens. În decembrie 2022 a fost acuzat de viol, după ce o fostă iubită l-a acuzat că a drogat-o şi a violat-o, apoi a filmat totul. Ea a găsit în telefonul lui înregistrări video cu agresiunea sexuală asupra ei şi asupra altor femei, unele filmate în spital.

Luni, bărbatul a apărut în instanţă, având 50 de capete de acuzare. Gastroenterologul din New York este acuzat că a drogat şi violat femei din întreaga lume, inclusiv în spitalul în care lucra.

Poliţia a început să investigheze acuzaţia după ce fosta iubită l-a dat în vileag, iar Cheng a fost arestat şi concediat de la spitalul unde lucra, NewYork-Presbyterian Queens.

Procurorii susţin că acesta a atacat mai multe femei cu vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani în locuinţa sa din Astoria, la spitalul unde lucra şi în New York, Las Vegas, San Francisco şi Thailanda. Şase femei apar în videoclipuri, dar procurorii cred că ar putea fi mai multe.

Melinda Katz, procurorul districtual din Queens, a declarat că medicul era pregătit să încalce „orice standard de decenţă umană”.

În urma atacului din decembrie 2022, locuinţa lui Cheng a fost percheziţionată, iar poliţia a găsit la domiciliul său droguri, inclusiv fentanil, ketamină, LSD şi mai multe anestezice folosite de obicei în operaţii, plus dispozitive cu zeci de alte înregistrări.

Se crede că atacurile datează din 2021.

Printre altele, el este acuzat că a violat o tânără de 19 ani care a mers la spital cu o zi înainte de a i se extirpa vezica biliară.

Cheng a pledat nevinovat şi este deţinut pe insula Rikers, relatează Daily Mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medic,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici