Tânăr muşcat de viperă, preluat de un elicopter SMURD şi adus de urgenţă în Capitală

Elicopterul SMURD a fost solicitat, duminică, pentru a prelua, din Curtea de Argeş, un tânăr de 17 ani care ar fi fost muşcat de o viperă în zona Transfăgărăşan. La spitalul din localitate nu există ser antiviperin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

31972 afișări
Imaginea articolului Tânăr muşcat de viperă, preluat de un elicopter SMURD şi adus de urgenţă în Capitală

Tânăr muşcat de viperă, preluat de un elicopter SMURD şi adus în Capitală

Potrivit şefului Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, elicopterul SMURD a fost solicitat pentru un adolescent în vârstă de 17 ani, care a fost muşcat de un şarpe în timp ce era pe Transfăgărăşan, în zona Valea cu Peşti.

“A fost muşcat de picior, în zona gambei, de un şarpe despre care se presupune că ar fi viperă. Nu există la Curtea de Argeş ser antiviperin şi s-a decis transferul la Bucureşti”, a declarat Hiru.

De altfel, şi directorul Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, a atras atenţia că în zona Transfăgărăşanului au apărut şerpi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici