Tânăr prins cu substanţe interzise în apropierea unei şcoli din Comăneşti

Un tânăr a fost depistat de jandarmii din Bacău, în timp ce avea asupra sa substanţe interzise, el aflându-se în apropierea unei şcoli din Comăneşti. Alături de individ era şi un elev.

167 afișări
Imaginea articolului Tânăr prins cu substanţe interzise în apropierea unei şcoli din Comăneşti

Un tânăr a fost depistat de jandarmi cu substanţe interzise, în apropierea şcolii, iar alături de el erau alţi trei tineri printre care şi un elev din Comăneşti.

El a fost surprins de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

În timpul misiunii, în Comăneşti, jandarmii au observat grupul de tineri din apropierea şcolii. care a devenit agitat la apariţia lor.

În urma verificărilor, jandarmii au descoperit asupra unui tânăr din grup un pachet de ţigări ce continea în interior doi muguri de culoare verde, înveliţi în staniol, cu miros înţepător, susceptibili de a fi substanţe interzise, precum şi un mărunţitor tip Grinder de culoare neagră.

Tânărul, de 23 ani, a recunoscut că produsele găsite asupra lui îi aparţin, iar în staniol se află substanţe interzise şi le foloseşte pentru consumul propriu.

„Acestuia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drep”, faptă care constituie infracţiune în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, transmite Jandarmeria Română.

Cazul a fost predat B.C.C.O. Bacău pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici