Tânăr prins cu un box şi o macetă asupra sa în timp ce îşi ameninţa foştii colegi de la liceu

Un tânăr din Satu Mare a fost prins în timp ce ameninţa elevii dintr-un liceu. Jandarmii au găsit asupra sa un baston telescopic din metal, un box şi o macetă.

615 afișări
Imaginea articolului Tânăr prins cu un box şi o macetă asupra sa în timp ce îşi ameninţa foştii colegi de la liceu

Tânăr prins cu un box şi o macetă asupra sa în timp ce îşi ameninţa foştii colegi de la liceu

„În timp ce se afla în misiune în zona instituţiilor de învăţământ, conform Planului Teritorial Cadru de Acţiune pentru siguranţa şcolară întocmit la nivelul judeţului Satu Mare, o patrulă de jandarmi a fost sesizată de către administratorul unui liceu situat pe strada Mioriţei din municipiu despre faptul că în curtea şcolii a pătruns fără drept un fost elev, care ameninţă elevii”, transmite IJJ Satu Mare.

Tânărul a încercat să fugă, dar a fost interceptat de patrula de jandarmi.

„După legitimare, jandarmii i-au comunicat tânărului că-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă odată. Din nou jandarmii l-au interceptat, l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat au descoperit motivul tentativei de alergare. Tânărul avea asupra sa un baston telescopic din metal, un box si o macetă. Acesta a fost condus la sediul IJJ Satu Mare, unde i s-au întocmit actele de sesizare, urmând ca cercetările să fie continuate de către instituţiile abilitate. Totodată, încurajăm atât elevii, cât şi dascălii să apeleze Numărul Unic Naţional 119 destinat raportării cazurilor de abuz, neglijare, exploatare şi orice altă formă de violenţă exercitată asupra copilului”, arată Jandarmeria Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici