Tânăra care a depus plângerea penală împotriva lui Alexandru „Colo“ Bălan a fost ameninţată cu violul

Tânăra care a redactat plângerea penală împotriva lui Alexandru „Colo“ Bălan a dezvăluit că a primit numeroase ameninţări cu violul.

18941 afișări
Imaginea articolului Tânăra care a depus plângerea penală împotriva lui Alexandru „Colo“ Bălan a fost ameninţată cu violul

Foto: Alexandru Bălan

Andra Cilibiu, tânăra care a depus plângerea penală în numele Centrului Filia, a precizat prin intermediul unui postări pe o reţea de socializare că după ce a luat acţiune împotriva vloggerului a primit numeroase ameninţări şi apeluri de intimidare de la fani ai lui Alexandru "Colo" Bălan.

"Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru "Colo" Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea "Cine e tăticul tău?" - parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, etc.

Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că YouTube o să închidă cât mai repede contul".

Alexandru Bălan a postat în seara zilei de luni, 1 iunie, un videoclip intitulat „Îmi cer scuze!” pe canalul său de YouTube. Vloggerul a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici