Tânără filmată în timp ce încercă să dea foc steagului Ungariei arborat lângă un sediul UDMR

O tânără a fost filmată în timp ce încercă să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Organizaţia UDMR precizează că va depune plângere la Poliţie luni dimineaţă.

8097 afișări
Imaginea articolului Tânără filmată în timp ce încercă să dea foc steagului Ungariei arborat lângă un sediul UDMR

Tânără filmată în timp ce încercă să dea foc steagului Ungariei arborat lângă sediul UDMR Bihor

În imagini apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor.

Persoana care o filmează reuşeşte să o convingă pe tânără să renunţe la aprinderea steagului.

Imaginile au fost postate duminică pe Facebook de către organizaţia UDMR Bihor, care susţine că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Reprezentanţii organizaţiei scriu: ”Unii nu sunt capabili să convieţuiască în pace”.

Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma.

De asemenea, reprezentanţii UDMR Bihor susţin că în ultimele patru luni s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei şi au depus de fiecare dată plângeri oficiale. Zona are supraveghere video, însă Poliţia nu a cerut vreo înregistrare, susţine aceeaşi sursă, astfel că nici autorii nu au fost prinşi.

Reprezentanţii UDMR Bihor au pregătit plângerea şi în acest ultim ca şi susţin că o vor depune la Poliţie luni.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici