Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi

O tânără a fost găsită moartă, miercuri seară, cu gâtul tăiat, într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi, un martor declarând poliţiştilor că a auzit cu câteva minute înainte o discuţie în contradictoriu între femeia respectivă şi un bărbat.

522 afișări
Imaginea articolului Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi

Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

Agresorul este căutat de poliţiştii ieşeni, care au împânzit zona în care s-a petrecut incidentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, o femeie a apelat, miercuri seară, la numărul de urgenţă 112, după ce a văzut o tânără căzută într-o râpă din cartierul ieşean Tătăraşi.

La faţa locului au sosit atât poliţişti, cât şi un echipaj SMURD, medicii constatând decesul femeii respective.

Aceasta avea gâtul tăiat, cel mai probabil cu un cuţit. Victima a fost identificată, are 34 de ani şi este din municipiul Iaşi.

"Un martor a declarat că a auzit cu câteva minute înainte o discuţie în contradictoriu între femeia respectivă şi un bărbat. Efective sporite ale Poliţiei au împânzit zona pentru prinderea agresorului, căutările fiind în curs de desfăşurare", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene, Anca Vâjiac.

Mai mulţi martori au fost audiaţi deja de către poliţişti.

Anchetatorii susţin că asupra tinerei a fost găsită poşeta acesteia, în care se afla şi o sumă de bani, luându-se în calcul ipoteza unei crime pasionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici