Tânără împuşcată în cap, adusă la Spitalul de Oftalmologie Bucureşti

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost adusă, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Clinic de Oftalmologie din Capitală, fiind împuşcată în cap, iar starea este critică, deoarece a pierdut ochiul drept, a declarat pentru MEDIAFAX, Monica Pop, managerul instituţiei sanitare.

72 afișări
Imaginea articolului Tânără împuşcată în cap, adusă la Spitalul de Oftalmologie Bucureşti

Tânără împuşcată în cap şi care a pierdut ochiul drept, adusă la Spitalul de Oftalmologie Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Monica Pop a spus că medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a salva tânăra.

Din acest motiv, ea va fi dusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, pentru a fi internată la Terapie Intensivă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.10, Stoica Constantin, în vârstă de 32 de ani, a sesizat la 112 acest incident.

Bărbatul a spus că se juca cu prietena lui şi că, în glumă, i-a pus acesteia o pernă pe faţă şi a tras cu o armă cu bile de cauciuc pe care o deţine legal. Tânăra a fost împuşcată în ochi.

Incidentul a avut loc pe raza Secţiei 13, poliţiştii făcând cercetări în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici