Tânără, lovită mortal pe trecerea de pietoni de un motociclist - VIDEO

O femeie în vârstă de 36 de ani a murit, în Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovită violent pe trecerea de pietoni de o motocicletă, conducătorul acesteia fiind suspectat că ar fi consumat produse etnobotanice sau canabis.

693 afișări
Imaginea articolului Tânără, lovită mortal pe trecerea de pietoni de un motociclist - VIDEO

Tânără, lovită mortal pe trecerea de pietoni de un motociclist

Accidentul a avut loc pe strada Turda din Bucureşti.

Medicii SMURD care au venit la faţa locului nu au mai putut salva viaţa tinerei.

Motociclistul, un tânăr de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.

Daniel Piştea, inspector principal la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat că acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge şi de urină, pentru a se vedea dacă a consumat substanţe stupefiante. Primele rezultate arată că el ar fi consumat astfel de substanţe, posibil etnobotonice sau canabis, dar concluziile finale vor fi trase după primirea rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, a adăugat Piştea.

Motociclistul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Piştea a mai spus că tânărul are permis din 2008 pentru motocicletă, iar la începutul anului a avut permisul suspendat pentru abateri la regimul circulaţiei, el producând şi un alt accident soldat cu avarii.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici