Tânără moartă, aşezată într-un coşciug şi îmbrăcată în pijama, găsită într-un bar - VIDEO

Poliţiştii au fost chemaţi, duminică după-amiază, la un bar din Craiova, unde au găsit un coşciug în care se afla o tânără moartă, îmbrăcată în pijama, anchetatorii stabilind că sicriul cu femeia a fost transportat la bar cu o dubiţă, de către logodnicul tinerei, ajutat de doi prieteni.

451 afișări
Imaginea articolului Tânără moartă, aşezată într-un coşciug şi îmbrăcată în pijama, găsită într-un bar - VIDEO

Tânără moartă, aşezată într-un coşciug şi îmbrăcată în pijama, găsită într-un bar (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost solicitaţi, duminică după-amiază, la barul "Cave" din cartierul Rovine, fiind anunţaţi că acolo se află cadavrul unei femei.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că în bar, pe podea, se află un coşciug în care era depus cadavrul unei femei.

"Din primele cercetări se pare că sicriul a fost transportat la bar cu o dubiţă de către logodnicul tinerei, ajutat de doi prieteni. Au introdus coşciugul în bar, după care bărbatul şi-a luat de băut. Este prematur să ne pronunţăm cu privire la decesul tinerei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, comisar Adrian Căpraru.

Martorii povestesc că tânăra era îmbrăcată în pijama.

"L-am văzut pe băiat când a adus-o aici în bar. Era într-un sicriu şi era îmbrăcată în pijamale. I-am spus să-i pună repede ceva de încălţat în picioare pentru că i se vor umfla. Nu mi-a zis ce s-a întâmplat cu ea, de ce a murit. El vorbea despre demoni. M-am şi speriat", a declarat Elisabeta Şchiopu, o femeie care locuieşte în zonă.

Femeia are pe corp urme de violenţă şi plăgi înjunghiate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, comisar Adrian Căpraru, femeia, Florina Mihai (32 ani), are pe corp urme de violenţă şi plăgi înjunghiate.

"Cadavrul are multiple traumatisme la torace, gât şi faţă, precum şi trei plăgi în zona toracică stângă. Este vorba despre o moarte suspectă, iar mâine (luni - n. r.) se va face necropsia victimei şi se va stabili cu exactitate cauza morţii", a declarat Adrian Căpraru.

Logodnicul femeii a fost reţinut pentru omor calificat

Nicuşor Palici, logodnicul femeii, a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, urmând ca luni să fie prezentat magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunerea emiterii mandatului de arestare preventivă.

"În cazul celorlalte două persoane procurorul de caz nu a dispus nicio măsură", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, comisar Adrian Căpraru.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici