Tânărul care a împuşcat 19 copii într-o şcoală din Texas a anunţat crimele pe Facebook

Tânărul de 18 ani care a împuşcat mortal 19 copii dintr-o şcoală din Texas a anunţat crimele pe Facebook, susţine un oficial american citat de BBC.

3231 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a împuşcat 19 copii într-o şcoală din Texas a anunţat crimele pe Facebook

Potrivit guvernatorului Abbott, bărbatul înarmat a postat trei mesaje pe Facebook înainte de a trage.

În primul mesaj, publicat cu aproximativ 30 de minute înainte de atacul de la şcoală, el a scris: „O să-mi împuşc bunica".

În a doua postare publicată câteva minute mai târziu, atacatorul a confirmat că a făcut acest lucru.

În cea de-a treia postare, publicată cu aproximativ 15 minute înainte de a începe atacul de la şcoală, suspectul a anunţat că va trage cu arma în interiorul unităţii de învăţământ.

Atacatorul se numeşte Salvador Ramos şi a murit după ce a fost împuşcat de poliţişti. El şi-a început atacul împuşcându-şi bunica acasă. Apoi a condus până la şcoala din apropiere, unde a făcut un accident şi a intrat în clădire purtând echipament tactic şi o puşcă, au explicat autorităţile. În interior, a împuşcat mortal 19 elevi şi doi profesori.

De asemenea, mai mulţi copii au fost răniţi în timpul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici