Tânărul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova a fost arestat

Tânărul de 17 ani, care a înjunghiat o fată de 14 ani şi un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică din Craiova, ucigând minora, a fost arestat, miercuri seara.

1684 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova a fost arestat

Potrivit Poliţiei Dolj, tânărul acuzat de cumplita agresiune din Grădina Botanică din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

O fată în vârstă de 14 ani şi un băiat în vârstă de 19 ani au fost înjunghiaţi, marţi, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul, un băiat de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, a fost prins.

Fata a murit pe loc, iar băiatul a fost dus la spital, unde a fost operat timp de mai multe ore. El a pierdut peste 4 litri de sânge.

Miercuri seara, el se afla în stare extrem de gravă, cu prognostic rezervat.

„Este în ATI în continuare, monitorizat permanent, cu tratament de reanimare complex, susţinut, politransfuzat, îngrijit de aceeaşi echipă multidisciplinară de specialişti. Nu au survenit modificări semnificative în evoluţia lui”, au transmis medicii, miercuri seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici