Tânărul care susţinea că a fost lovit de jandarmi la protestele de la Pungeşti a fugit din spital

Tânărul din Braşov transportat la spital cu o ambulanţă SMURD în urma protestelor de sâmbătă, de la Pungeşti, care acuza că a fost lovit de jandarmi în piept, a fugit din spital imediat după ce i s-a făcut radiografie şi medicii au constatat că nu suferise leziuni.

2268 afișări
Imaginea articolului Tânărul care susţinea că a fost lovit de jandarmi la protestele de la Pungeşti a fugit din spital

Tânărul care susţinea că a fost lovit de jandarmi la protestele de la Pungeşti a fugit din spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, tânărul din Braşov care a ajuns la unitatea medicală în urma confruntărilor cu jandarmii de la Pungeşti a fost diagnosticat, în urma consultului de specialitate şi pe baza propriilor declaraţii, cu traumatism toracic minor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat după investigaţiile medicale făcute la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), braşoveanul a fost direcţionat către un alt specialist, pentru efectuarea unei radiografii prin care să se constate dacă are probleme la torace.

„Pacientul trebuia să revină la UPU pentru a fi analizat rezultatul radiografiei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Ulterior, am constatat că, de fapt, tânărul a fugit din spital. Oricum, în urma radiografiei făcută, s-a observat că nu are nicio leziune, fiind vorba doar de un traumatism toracic minor”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX şeful UPU Vaslui, Carmina Piseru.

Tot după evenimentele de sâmbătă de la Pungeşti, la UPU Vaslui a ajuns şi un jandarm, care suferise o entorsă la un deget, în urma confruntărilor cu protestatarii.

Potrivit şefului UPU, jandarmul a primit îngrijirile medicale de specialitate, însă fără a rămâne internat în spital.

Aproape 400 de persoane au declanşat, sâmbătă, un protest, pe marginea drumului Vaslui-Gârceni, faţă de intenţia Chevron de a amplasa în zonă prima sondă de explorare a gazelor de şist din judeţul Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici