Tânărul din Galaţi împuşcat de un poliţist a murit la Spitalul Floreasca - VIDEO

Tânărul din comuna gălăţeană Oancea care a fost împuşcat, în urmă cu o zi, de un poliţist, a murit, luni dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde fusese transportat de urgenţă din cauza stării grave în care se afla.

152 afișări
Imaginea articolului Tânărul din Galaţi împuşcat de un poliţist a murit la Spitalul Floreasca - VIDEO

Tânărul din Galaţi împuşcat de un poliţist a murit la Spitalul Floreasca (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul a murit luni, la ora 7.15, în Secţia de Terapie Intensivă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Medicul a spus că tânărul a fost instabil cu privire la funcţiile vitale încă de la preluarea sa de la Galaţi.

El a fost operat, şi apoi dus la Secţia de Terapie Intensivă, dar medicii nu l-au mai putut salva, a mai spus Opriţa.

Tânărul a fost internat iniţial la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, însă din cauza stării foarte grave în care se află medicii gălăţeni au decis transferarea victimei la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, tânărul, în vârstă de 28 de ani, se afla, duminică, într-o maşină în centrul comunei Oancea, iar ajutorul şefului Postului de Poliţie din localitate i-a atras atenţia că ascultă muzica prea tare, după care între cei doi a izbucnit o altercaţie, poliţistul împuşcându-l pe bărbat cu arma din dotare.

Video Stirileprotv.ro

"Din primele declaraţii ale martorilor se pare că victima, care nu are permis de conducere, staţiona cu autoturismul într-o zonă din centru comunei, având volumul casetofonului dat la maxim. În urma intervenţiei agentului de poliţie cu privire la faptul că tulbură liniştea publică şi a atenţionării de a nu conduce autoturismul fără permis, între cei doi a izbucnit o altercaţie, iar agentul, ajutor al şefului de post, a făcut uz de armamanetul din dotare, provocându-i bărbatului mai multe plăgi împuşcate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi.

Poliţistul era îmbărcat în haine civile

Primarul Victor Chiriloaie a declarat, duminică seară, că în momentul producerii incidentului poliţistul era îmbrăcat în haine civile, însă Poliţia nu a putut preciza până în prezent dacă poliţistul se afla în timpul liber.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi susţin că în aceast caz cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici