Tânărul din Vrancea, bănuit că şi-a omorât tatăl după ce s-a întors de la o mănăstire, s-a sinucis în arest

Un tânăr de 33 de ani din judeţul Vrancea a fost reţinut şi apoi arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a omorât tatăl. Agresorul susţine că a fost vorba despre un accident, dar criminaliştii investighează varianta unei crime produse în urma consumului de alcool.

1348 afișări
Imaginea articolului Tânărul din Vrancea, bănuit că şi-a omorât tatăl după ce s-a întors de la o mănăstire, s-a sinucis în arest

Un tânăr din judeţul Vrancea şi-a omorât tatăl după ce s-a întors de la o mănăstire

UPDATE Tânărul bănuit că şi-a omorât tatăl s-a sinucis în arest

Tânărul de 33 de ani din judeţul Vrancea, arestat preventiv pentru că şi-a omorât tatăl, a fost găsit mort în arestul Poliţiei. Surse judiciare spun că acesta s-a sinucis.

Bărbatul a fost găsit mort în arestul IPJ Vrancea, iar surse apropiate anchetei susţin că acesta s-a spânzurat cu un cearşaf de o ţeavă a instalaţiei de aer condiţionat. Anchetatorii fac cercetări pentru a confirma varianta sinuciderii, precizează sursele citate.

Potrivit IPJ Vrancea, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit mort în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta era în arest de joi, fiind fiind cercetat pentru o faptă de omor comisă în noaptea de miercuri spre joi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Un tânăr din judeţul Vrancea şi-a omorât tatăl după ce s-a întors de la o mănăstire

Incidentul a avut loc la locuinţa celor doi din satul Ploştina, comuna Vrâncioaia, după ce tânărul s-a întors de la o mănăstire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei spun că victima a murit după ce a fost înjunghiată cu un cuţit în burtă. Bărbatul a fost găsit plin de sânge de soţia sa, care a sunat la 112.

Tânărul care avea cuţitul în mână le-a povestit poliţiştilor că a fost un accident, petrecut în momentul în care a intrat sub o masă. El susţine că tatăl său a căzut peste cuţit şi şi-a provocat singur rana mortală.

Anchetatorii au stabilit că incidentul a avut loc în urma unui scandal. Tânărul s-a întors în sat de la o mănăstire unde lucrează, a consumat alcool, iar părinţii i-au reproşat acest lucru. În timpul scandalului, tânărul ar fi pus mâna pe un cuţit şi l-a lovit pe bărbatul decedat.

În baza probelor strânse la dosar, inculpatul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici